Horoskopai.lt

Pažink save geriau…

2020-ieji pagal Numerologiją

Numerologai teigia, kad kiekvieniems metams būdingos universalios energijos, veikiančios ne tik individus, bet ir visą pasaulį. Sudėjus visus skaičių 2020 sudarančius skaitmenis, gaunamas universalus metų skaičius 4, atspindintis pagrindines metų vibracijas.

Jis reiškia pragmatiškumą, sąžiningumą ir siekį sukurti saugią ateitį. Universalaus metų skaičiaus energija visada yra intensyvesnė nei skaitmenų, sudarančių daugiaženklį metų skaičių. Tačiau atskiri skaitmenys taip pat daro įtaką, ypač kai jie pasikartoja, kaip skaičiaus 2020 atveju, kuris susideda iš dviejų dvejetų ir dviejų nulių. Dvejetas numerologijoje reiškia komandinį darbą, santykius ir diplomatiją, o nulis – visumą ir neribotą potencialą. Taigi, skaitmenų 4, 2 ir 0 energijos ateinančiais metais sukurs itin unikalias vibracijas.

2020 metai numerologijoje siejami su kruopštumu, sąmoningumu, pragmatiškumu, komandiniu darbu ir begaliniu potencialu. Manoma, kad skaičiaus 2020 energija ypač tinkama naujiems moksliniams išradimams, darbui komandoje, ypač siekiant sukurti geresnę ateitį ir saugų pagrindą. Tad akivaizdu, kad daugiausia dėmesio ateinančiais metais bus skiriama patikimiems ateities planams kurti. Tai darys poveikį tiek kiekvienam atskirai, tiek įmonėms, socialinėms organizacijoms ir žmonijai apskritai. Dauguma žmonių 2020 metais gyvens sąmoningiau ir bus akylesni iki šiol nepastebėtoms detalėms.

Šaltinis: Prie Kavos

Raktažodžiai:

,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Fill out this field
Fill out this field
Įveskite tinkamą el. pašto adresą.