1 lydeka2 stiklinės vandens3 citrina1 svogūnas3 šaukštai sviesto, truputis druskos, maltų juodųjų pipirų.
Puošimui
1 indelis konservuotų kukurūzų0.5 pomidoro0.5 citrinos4 alyvos ir truputis petražolių
Nuskustame lydekos žvynus, išimame vidurius ir nuplauname.Svogūną supjaustome kubeliais, išspaudžiame citrinos sultis.
Lydeką įtriname druskos, pipirų, citrinos sulčių bei svogūno kubelių mišiniu ir paliekame 30min.
Tada nuo lydekos viršaus nuimame svogūno kubelius ir sudedame juos į lydekos pilvo ertmę. Į skardą įpilame vandens, dedame į ją lydeką, sviestą ir kepame 200-220* C temperat8ros orkaitėje, kol žuvis suminkštėja.
Prieš patiekdami papuošiame konservuotaiss kukurūzais, pomidorų skiltelėmis, citrina, alyvomis ir žaliomis petražolių šakelėmis.
El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *
Įrašyti komentarą
Δ