Horoskopai.lt

Pažink save geriau…

Kalėdinė kepta lydeka

1 lydeka
2 stiklinės vandens
3 citrina
1 svogūnas
3 šaukštai sviesto, truputis druskos, maltų juodųjų pipirų.

Puošimui

1 indelis konservuotų kukurūzų
0.5 pomidoro
0.5 citrinos
4 alyvos ir truputis petražolių

Nuskustame lydekos žvynus, išimame vidurius ir nuplauname.
Svogūną supjaustome kubeliais, išspaudžiame citrinos sultis.

kepta lydeka

Lydeką įtriname druskos, pipirų, citrinos sulčių bei svogūno kubelių mišiniu ir paliekame 30min.

Tada nuo lydekos viršaus nuimame svogūno kubelius ir sudedame juos į lydekos pilvo ertmę. Į skardą įpilame vandens, dedame į ją lydeką, sviestą ir kepame 200-220* C temperat8ros orkaitėje, kol žuvis suminkštėja.

Prieš patiekdami papuošiame konservuotaiss kukurūzais, pomidorų skiltelėmis, citrina, alyvomis ir žaliomis petražolių šakelėmis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Fill out this field
Fill out this field
Įveskite tinkamą el. pašto adresą.